MÁGIA * MÁGIA
Copyright Kozmosz '2000
Fekete mágia

Az átokról

A téma - szerintem - sokkal nagyobb, mintsem ki lehetne tárgyalni - kielégítően - egy rövidebb értekezésben. Az bizonyos, hogy a megátkozottra hogyan fog hatni a feléje kimondott átok, nem kifejezetten csak tőle függ. Akármennyire szeretnénk "vigasztalni / bátorítani" nem szabad -szerintem - félrevezetni. Ha az átkozó érti a dolgát, vajmi keveset számít, hogy a megátkozott mit akar és gondol. Az átok bizony beépül...

Az átkozódó kézmozdulat egy speciális tartásforma: a hozzáértő, eleve kifeszített 5 ujjal átkoz,
és a tenyere közepéből ... A másik kezével pedig "leföldeli" magát, hogy a visszapattanó negatív energiákat levezesse magáról...

Tehát ami a lényeg: az átok egy "információstruktúra csomag", amit az átkot vető a célpontra küld. Sok-sok (legalább 30-40 féle) szempont van, ami erősítheti vagy gyengítheti a megvalósuló hatást. Az egyik - és legfontosabb- csoport a küldés erőssége, a másik csoport a vétel (befogadás) képessége, azaz készsége.

Minderről azért is írok, mert ezek nem csak az átoknál, hanem - természetesen - a pozitív,
segítő ráhatásoknál is ugyanígy vannak.

Elsőként az számit, hogy honnan és mekkora energiát mobilizálunk a struktúra életre-keltéséhez.
Ez lehet fizikai, asztrális, mentális és kauzális, vagy ezek variációja.

Második, hogy mennyire pontosan állítjuk össze a struktúrát. Van-e benne belső harmónia vagy nincs?

A harmadik, hogy lezárjuk az energia utánpótlását vagy tovább tápláljuk, esetleg hónapokon (éveken) keresztül.

A legdurvább, ha önállóvá tesszük, saját "energia generátorral" látjuk el, és intelligenciát is adunk neki.

Ezután lényeges, hogy melyik ponton illetve melyik pontokon hatunk a célszemélyre.
Egy vagy több behatolási / kapcsolódási pontra küldjük a ráhatást. Ezalatt értem, hogy melyik síkokon és a síkokon belül melyik energetikai központokra hatunk.

Mindeddig teljesen mindegy, hogy ki és milyen a célszemély.

Ezután további szempontokat vehetünk fel - még mindig az operátor szempontjából - attól függően, hogy mit tudunk a célszemélyről, ugyanis különböző tulajdonságainak ismeretében segíthetjük a beépülést, sőt rákapcsolhatjuk a célszemély saját energia ellátására.

Bekapcsolhatunk más -segítő - személyeket is.

És most eljutottam oda ami tulajdonképpen mindig felmerül: MIT TEHETUNK UTÓLAG?!

Gátolhatjuk illetve segíthetjük a beépülést, a megvalósulást. Javaslok mind a _négy_ szinten gátló cselekedeteket.

Gondoljuk most át, milyen is az átok struktúrája? Mintha egy pókháló ráesne a célszemélyre, és a pók bemászna a célszemélybe és belülről rágná azt, a hálón lévő petékből pedig újabb és újabb pókok kelnének életre?

Néhány lehetőség:

FIZIKAI SZINTEN: hideg, sós vízben való fürdő, napfürdő, bőrmasszázs, minimum 5-10 percre fehér lepelbe való burkolódzás.

ASZTRALIS SZINTEN: szeretet, vidámság és nemtörődömség a megvalósulás irányában. Érzelmekben és kimondott szavakban, saját erőnk, egészségünk, vidámságunk, szeretetteljességünk tudatosítása. Az átkot vető "szeretetteljes lesajnálása". (Ez kb. olyan, amit akkor érzünk, amikor egy gyerek ránk fog egy játék pisztolyt, és "lelő" vele.)

MENTÁLIS SZINTEN is a "szeretetteljes lesajnálás", a hit saját erőnkben, a lendületes - az átokhoz nem kapcsolódó - életcélok tervezése és programunkba állítása a fontos cselekedet.

KAUZALIS SZINTEN: az életünk és eseményeink felajánlása Istennek vagy a hitünk szerinti Szellemi Vezetőnknek, és áldás, valamint segítség kérés Önmagunk és az átkot vető számára.

Hasznos lehet egy csakra - és aura-tisztítás, valamint "védelem" felépítése is.

Mindez így meglehetősen bonyolultnak tűnhet, pedig csak a fő töredékét írtam le a lehetőségeknek és lehetséges eszközöknek. Mindez, részben AUTOMATIKUSAN is működik.

Vagyis maximálisan érvényesül, a régi tanmese:
- Mester, árthat nekem az átok?
- Nem árthat.
- De mester, biztos, hogy nem árthat?
- Most már nem biztos...